Jouw traject; Let’s FoundIM!

Intake

Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of ergens bij jou in de buurt. Ben jij de netwerkbeheerder of systeembeheerder die wij zoeken? Hebben we een klik? Geloven we in elkaar? Dan starten we samen jouw Individuele Carrière Traject! In dit traject worden genoten opleidingen, ervaringen, competenties, ambities en een SWOT-analyse gecombineerd om te komen tot de gewenste ‘droombaan’. Misschien kan dit gewoon in jouw huidige werkomgeving en zo niet, dan gaan wij geheel kosteloos voor jou aan de slag.

Search

Samen gaan we op zoek naar de uitdaging die aansluit op jouw wensen. Een rol waarin jij volledig tot je recht komt. Daar krijgen wij energie van! We gaan op zoek binnen ons brede netwerk naar jouw droombaan. Hiervoor maken we ook intensief gebruik van Social Media en interessante bedrijven lopen we gewoon voor jou binnen. Recruiters die je benaderen kun je naar ons doorverwijzen en wij kijken of datgene wat ze je te bieden hebben interessant is. Jouw compleet ontzorgen, dat is onze missie!

U

Deal

Jij wilt niet alleen de mooiste baan, maar ook de beste voorwaarden. We begeleiden je bij het sollicitatieproces en de onderhandelingen voor het beste resultaat! We doen hierin alles wat nodig is voor de perfecte deal. We werken met vooraf gebenchmarkte arbeidsvoorwaarden, kennen de markt en dus jouw waarde. We durven zelfs te garanderen dat je minstens 10% in salaris zult stijgen door onze aanpak! Daarnaast zorgen we ervoor dat alles zwart op wit komt te staan zodat gemaakte beloftes ook daadwerkelijk nagekomen worden.

Monitoring

Ook in je nieuwe baan blijven we je ondersteunen. Jouw focus ligt op je werk, onze focus ligt op jouw carrière. We informeren je over de arbeidsmarktontwikkelingen, opleidingsmogelijkheden en toekomstperspectieven. Daarbij blijven we je volgen en houden regelmatig contact om zo te waarborgen dat je je gehele carrière een ideale baan blijft houden.