Wie we zijn? Let’s meet!

ICT-beheer zit in ons DNA waardoor wij je als geen ander kunnen begeleiden bij jouw droomcarrière. We behartigen jouw belangen en zoeken continu optimalisaties. Wij geloven namelijk dat er enorm veel potentie in jou zit. Maar haal jij uit jezelf wat erin zit? Benut jij je volledige processing power? Eén van onze eerste vragen is dan ook: “Waar wil jij naartoe?’ Je specialisatieterrein verbreden of verdiepen? Of juist een betere balans tussen werk en privé? Of je nu bij een multinational of juist bij een kleine organisatie aan de slag wilt, een goed beheerde loopbaan is niets anders dan een goed beheerde ICT-omgeving. Beiden staan nooit stil!

 

FoundIM streeft er samen met jou naar dat je continu ‘in control’ bent. Jij verdient het om te werken in een omgeving die het beste in jou naar boven haalt. Die je inspireert, voldoening geeft en laat groeien. Dat is wat ons drijft. Let’s FoundIM!

Your personal ICT-Agent

Door de diepgaande branchekennis van een ICT-bedrijf te combineren met de jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling van een organisatie die zich onder andere bezighoudt met loopbaanadvisering en recruitment zijn wij in staat jou als ICT-er optimaal te begeleiden in je carrière. Benieuwd wie we zijn?

ICT en de “business” zijn wezenlijk anders. Er zijn vaak andere uitgangspunten, doelen en processen. Maar ook de manier van denken en werken verschilt nogal eens.   Zelf ben ik begonnen als echte ICT techneut en ben door de jaren heen steeds meer gaan bemiddelen tussen ICT en de business. Met succes zijn er major issues opgelost, processen gestroomlijnd en omgevingen verbeterd. Na 15 jaar denk ik bij FoundIM de ideale manier van bemiddelen gevonden te hebben.

Jij als netwerk- of systeembeheerder staat bij FoundIM centraal, net zoals een topsporter een makelaar heeft die zijn belangen behartigt. Ik werk niet met vacatures waar kandidaten bij gezocht moeten worden, maar precies andersom. Als wij elkaar gevonden hebben, vindt er een intensieve inventarisatie plaats. Ik vind het belangrijk om jou door en door te kennen. Niet alleen jouw skills, maar ook jouw persoonlijkheid en potentieel. Met deze kennis op zak ga ik op zoek naar jouw ideale werkplek en begeleid je tot en met de plaatsing. Ook na afloop houden we contact om te zien of alles naar wens (verlopen) is.

Laten we wel wezen; ICT-ers zijn veelal intelligente en loyale werknemers, die niet altijd de waardering ontvangen die ze verdienen. Jouw marktwaarde zou dan ook wel eens een stuk meer kunnen zijn dan je denkt. Neem gerust contact met me op en ik onderzoek graag samen met jou de mogelijkheden. En wellicht roept jouw droomwerkgever dan: “FoundIM!”

Rolf Engelen

Na vele gesprekken met tientallen ICT-ers, diverse recruitmentbureaus en de heren van ACC ICT, viel ineens het kwartje…

Als directeur van Olympia Uitzendbureau Nieuwegein met ruim 15 jaar ervaring in de recruitmentbranche heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van kandidaten in hun zoektocht naar de ideale baan. Ik ben mijn carrière begonnen als carrièrecoach van topsporters en heb sindsdien veel mensen geholpen aan een nieuwe werkgever. Kandidaten vragen mij vaak welke functies ik voor hen beschikbaar heb, maar ik draai dit liever om; Voor welke functies zou jij beschikbaar willen zijn?

Als algemeen uitzendbureau recruiten wij voor alle voorkomende vacatures bij bedrijven en de laatste jaren krijgen we steeds vaker de vraag of we invulling kunnen geven aan ICT-gerelateerde vacatures. Toen we voor ACC ICT aan het searchen waren naar een netwerkbeheerder, kwamen we er wederom achter dat ons gebrek aan ICT-kennis ons parten speelde. Daarnaast merkten we ook dat ICT-ers continu benaderd worden door allerlei bureaus en dat ze door de bomen het bos vaak niet meer zien. Daar wilde ik graag een oplossing voor bieden…

Het concept van FoundIM is vernieuwend en richt zich totaal op jou als werknemer. We ontzorgen je, begeleiden je en helpen je om je ambities waar te maken. Daar geloof ik in!

Pauline van den Heuvel

Als Manager Director (Paul) en Operations Manager (Werner) van ACC ICT zijn wij ervan overtuigd dat ons team van ICT-professionals de kracht van onze organisatie is. Zij zijn de kwaliteit, zij zijn de continuïteit, zij zijn het die ervoor zorgen dat de business van onze klanten en die van ons  blijft doordraaien!

ACC ICT is een ICT-dienstverlener die zich richt op het adviseren, beheersen en hosten van ICT-omgevingen. Veelal Windows, Linux en/of Apple georiënteerd. In de praktijk ervaren wij dat de gemiddelde Nederlander nog steeds verwacht dat een ICT-er handig is met computers en ter plekke alle denkbare problemen kan verhelpen…

En wat blijkt? Ook recruiters zijn net mensen. “U wilt een ICT-er, u krijgt een ICT-er!” Geen flauw benul hoeveel disciplines er zijn en geen besef dat software ontwikkelaars geen systeembeheerders zijn, systeembeheerders geen netwerkbeheerders en Windowsbeheerders geen Linuxbeheerders zijn.

Hoe blij verrast waren wij toen we merkte dat Pauline echt geïnteresseerd was in onze openstaande functie om vervolgens de mens te zoeken die daarbij past! Maar hoe kan iemand voor wie werving en selectie geen geheimen kent, maar geen diepgaande kennis heeft van ICT inschatten welke ICT-functie bij een kandidaat past? Uiteraard begrijpen wij als ICT-er de kandidaat wel, maar waar vinden we ze? Het begin van een intensieve samenwerking volgende.

Het werd ons snel duidelijk. ACC ICT levert kwaliteit door vanuit het belang van de klant te denken. Datzelfde principe moet voor kandidaten gelden. Een organisatie die vanuit de interesses, competenties en ambities van de kandidaat een passende functie bij een geschikt bedrijf zoekt. Samen kunnen wij het verschil maken! Vanuit ACC ICT voor onze klanten en vanuit FoundIM voor onze collega’s

Paul Bijleveld (foto boven) & Werner Halfman (foto onder)